loading...
کسب و کار
amir بازدید : 0 شنبه 16 تیر 1403 نظرات (0)

آون آزمایشگاهی چیست؟
آون آزمایشگاهی یکی از عناصر ضروری آزمایشگاه است که محتویات داخل محفظه خود را طبق قوانین همرفت گرم می کند. المنت حرارتی آون در داخل محفظه ای که نمونه در آن قرار می گیرد نیست و در یک محفظه خارجی قرار دارد. این مشکل از رسیدن اشعه های حرارتی به نمونه جلوگیری می کند و گرمای ساطع شده از دیواره های کوره به تنهایی برای گرم شدن و خشک شدن نمونه کافی خواهد بود. برای مشاهده و اطلاع از قیمت آون آزمایشگاهی از وب سایت فروشگاهی حکیم آزما دیدن کنید.

انتقال حرارت همرفتی به دو روش در فور آزمایشگاهی انجام می شود. همرفت گرانشی، طبیعی و ناشی از گرانش، یا همرفت مکانیکی. در مدل اول هوای سرد با هوای گرم مبادله می شود و به سمت المنت گرمایشی می رود و این عمل تا زمانی که کل محفظه گرم شود تکرار می شود. از معایب این مدل می توان به توزیع ضعیف حرارت، اتلاف انرژی و زمان گرمایش بیشتر اشاره کرد و به همین دلیل نوع همرفت مکانیکی کوره آزمایشگاهی ترجیح داده می شود.

اجاق های مکانیکی به دلیل وجود سوپاپ ها و فن ها در داخل محفظه فر، سریعتر و یکنواخت تر گرم می شوند. میزان هوای ورودی و خروجی را می توان برای حفظ یا کاهش میزان رطوبت تنظیم کرد. عایق نیز میزان انتقال حرارت را کاهش داده و نقش بهینه سازی انرژی در آون آزمایشگاهی را ایفا می کند. خود فر معمولاً از فولاد ساخته می شود تا اشعه های حرارتی به بیرون منتقل نشود. درب فر با واشرهای پیشرفته امکان دسترسی به فضای داخلی فر را فراهم می کند. شرکت حکیم آزما تجهیزعرضه کننده انواع آون آزمایشگاهی ایرانی و خارجی می باشد. فر یا فرهای ارائه شده از یک سال گارانتی و ده سال خدمات پس از فروش بهره می برند.

کاربرد کوره یا آون آزمایشگاهی:
خشک کردن: رطوبت نمونه را به بهترین شکل ممکن حذف کنید
پخت و پز: محیط کشت را بدون از بین بردن رطوبت آن گرم کنید
پردازش: در ترکیبی از فرآیندهای خشک کردن و پخت، نمونه دچار تغییرات فیزیکی یا شیمیایی می شود.
همانطور که در توضیح تمامی ابزارهای ارائه شده توسط شرکت حکیم آزما تجهیزبهترین وارد کننده و تامین کننده

تجهیزات آزمایشگاهی در تهران است بعد از مقدمه به سایر جنبه های آن می پردازیم. از نام آن مشخص است که عملکرد آن مانند فر یا اجاق گاز است. Oven در زبان انگلیسی روزمره به معنی فر است. این دستگاه را فر می نامند زیرا در واقع نوعی اجاق است که برای استفاده در محیط آزمایشگاهی مجهز شده است. به این دستگاه "آزمایشگاه آزمایشگاهی" نیز می گویند.

آون آزمایشگاهی دارای یک محفظه می باشد. در داخل این محفظه مواد، ظرف یا ابزار مورد نظری که قصد گرم کردن آن را داریم قرار می گیرد. یک منبع تولید گرما نیز در این دستگاه تعبیه شده است. وظیفه آن تولید گرمای لازم و انتقال آن به محفظه است. امکان تنظیم این مقدار حرارت وجود دارد. معمولاً فرها تا سیصد درجه سانتیگراد را تحمل می کنند که معادل حدود 23 درجه کلوین است. تفاوت آن با اتوکلاو در عملکرد این دو دستگاه است. اتوکلاو بخار آب گرم شده را منتقل می کند. این زمانی است که فر با انتقال حرارت در خلاء یا از طریق هوا کار می کند.

انواع کوره های آزمایشگاهی
در ابتدا با خود این دستگاه آشنا شدیم. حال بهتر است نمونه های مختلف آن را بررسی کنیم. مانند هر دستگاه آزمایشگاهی دیگری، Oven نیز در مدل‌های مختلفی عرضه می‌شود که هر کدام به عملکرد خاص خود اختصاص دارد.

اگر به دنبال خرید هود لامینار از یک وارد کننده معتبر با قیمت مناسب هستید روی لینک زیر کلیک کنید.

https://hakimazma.com/%d9%87%d9%88%d8%af-%d8%a2%d8%b2%d9%85%d8%a7%db%8c%d8%b4%da%af%d8%a7%d9%87%db%8c/%d9%87%d9%88%d8%af-%d9%84%d8%a7%d9%85%db%8c%d9%86%d8%a7%d8%b1/

 

فر ساده آزمایشگاهی
نوع اول، نوع ساده آزمایشگاهی است. این مدل به سادگی یک محفظه گرمایشی است. دارای مخزن است که مواد و ابزار در آن قرار می گیرد. این محفظه برای برخی نمونه ها بزرگ و برای برخی دیگر کوچکتر است. شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی را انتخاب کنید. همچنین قسمتی برای تعیین دمای داخل محفظه فر، منبع حرارت و قسمت های مختلف دیگر وجود دارد. این نوع در آزمایشگاه ها برای فعالیت های عادی استفاده می شود. همچنین به طور گسترده ای در ترموشیمی استفاده می شود.

فر آزمایشگاهی فن دار
فر فن دار آزمایشگاهی علاوه بر داشتن تمامی قابلیت های یک فر ساده، یک فن برای تهویه مطبوع داخل آن نیز تعبیه شده است. در برخی موارد لازم است که مواد افزایش دهنده دما در طی فرآیند در محیطی با هوا باشد. گاهی اوقات لازم است بخارات از مواد در طول فرآیند گرمایش تخلیه شود. در این موارد از مدل فن استفاده می شود.

این خلأ است
در انواع کوره های آزمایشگاهی که در بالا ذکر کردیم، انتقال حرارت از طریق سیال صورت می گیرد. بدیهی است که این سیال هوایی است که گرم می شود و در تماس با ماده مورد نظر آن را گرم می کند. اما در برخی موارد هوا ضروری نیست. گاهی اوقات لازم است گرمایش با خلاء انجام شود. به همین دلیل آون خالا تولید و عرضه شده است. این دستگاه می تواند با وکیوم داخل محفظه خلاء ایجاد کند. سپس گرما به ماده داخل منتقل می شود.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 37
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 2
  • آی پی دیروز : 1
  • بازدید امروز : 1
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3
  • بازدید ماه : 70
  • بازدید سال : 287
  • بازدید کلی : 287